Benieuwd naar de Work Ability Index licentiehouders? Bekijk ze hier

SKB

SKB is een onderzoeks- en adviesbureau. Wij helpen organisaties wendbaar, innovatief en vitaal te zijn. Met innovatief medewerkersonderzoek, actiegerichte verbetertools en organisatieadvies.

Centraal in onze aanpak staat het bevorderen van de dialoog tussen medewerkers en het management. Pas als je écht in gesprek gaat, weet je wat er speelt en wat er beter kan. Onze tools en bijbehorende coaching zijn er op gericht om deze dialoog te voeren. Zo neem je samen de verantwoordelijkheid om te verbeteren op thema’s die voor jouw organisatie relevant zijn.

Wij hebben 30 jaar ervaring in vrijwel alle sectoren, en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Lees de testimonials op onze website www.skb.nl/klanten/klantverhalen

Onderscheid met andere organisaties

Het werkvermogenonderzoek van SKB bevat, naast de WAI, aanvullende vragen uit de Vragenlijst Beleving en Beoordeling van de Arbeid (VBBA). De WAI heeft een blinde vlek voor burn-out, energiebronnen en de oorzaken van een mogelijk verminderd werkvermogen. Met onze aanvullingen uit de VBBA, beschikt u wél over deze informatie. En krijgt u concrete oplossingsrichtingen om het risico op burn-out, uitval en verzuim te verminderen en juist de energie en het werkgeluk van medewerkers te bevorderen.

Medewerkersonderzoek, advies en coaching

De vragenlijsten van SKB zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en geven een scherp beeld van wat er leeft onder de medewerkers. Door de modulaire opbouw kunt u diverse thema’s met elkaar combineren (multidisciplinair medewerkersonderzoek) of juist inzoomen op een specifiek thema. Ook kunnen teams zelf kort-cyclische onderzoekjes uitzetten met behulp van Pulse-onderzoek.

Onze rapportagetools helpen (op zowel individueel, team als organisatieniveau) om de dialoog te voeren over thema’s die beter kunnen.

Tevens bieden wij uitgebreid organisatieadvies en coaching. Denk bijvoorbeeld aan workshops voor teams om in dialoog te gaan over de resultaten, maar ook aan arbeids- en organisatieadvies op het gebied van duurzame inzetbaarheid, psychosociale arbeidsbelasting of leiderschapsstijl.

Belangrijkste doelgroepen

HR professionals, A&O adviseurs, arbodiensten

SKB werkt rechtstreeks voor organisaties, of via intermediairs zoals adviesbureaus en arbodiensten. Uniek is dat SKB hiermee zowel het domein van Human Resource Management als dat van bedrijfsgezondheid beslaat.We geven inzicht in bijvoorbeeld medewerkerstevredenheid, duurzame inzetbaarheid, bevlogenheid en werkgeluk. Maar we brengen ook de gezondheid en arbeidsrisico’s van medewerkers in kaart in het kader van preventie en verzuimreductie. Zelfs een multidisciplinaire benadering is mogelijk (combineren van diverse thema’s in één onderzoek).

Vestigingen

Postbus 12354, 1100 AJ Amsterdam (route)
Lyan Dijkstra
020-4627890
l.dijkstra@skb.nl

Deel dit bericht