Benieuwd naar de Work Ability Index licentiehouders? Bekijk ze hier

Agenda - 15 juni 2021

Save the date: 13 juli 09.00 uur webinar Werkvermogen

Dat 2020 een bijzonder jaar was vanwege de Corona-pandemie behoeft geen uitleg. De wereld, en daarmee ook de manier waarop we zijn gaan werken, werd ineens een heel stuk anders.

We kregen lockdowns, talloze persconferenties met updates, hamstergedrag en zorgelijke blikken. Kinderen die thuis online onderwijs moesten vologen en begeleiding nodig hadden. En mondkapjes. Ook ons persoonlijke leven stond in 2020 op zijn kop.
En dat had ook veel gevolgen voor ons werk. Thuiswerken werd -indien mogelijk- de norm. De grens tussen werk en privé vervaagde daardoor meer en meer. Wat heeft dit allemaal betekend voor het werkvermogen van werkenden?

Werkvermogen is de mate waarin iemand lichamelijk en geestelijk in staat is zijn werk te kunnen doen. Werkvermogen is meetbaar d.m.v. de Work Ability Index (WAI). Uit de data van de WAI komen interessante bevindingen die we graag met u delen in een webinar op 13 juli. We doen dit in samenwerking met  prof. Annet de Lange van de Hogeschool Arnhem Nijmegen, Frank Brinkmans (Nationale Nederlanden) en Erwin Visser van Immens Advies. Daarin belichten we de resultaten van de metingen van het afgelopen jaar vanuit wetenschap en praktijk.

Als geïnteresseerde in werkvermogen nodigen wij u graag uit voor dit webinar.
Het webinar is gratis te volgen via deze link: http://www.studiohonig.nl/werkvermogen

We starten om 09:00 uur , dus schuif aan voor een frisse en informatieve start van de dag!

Het webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Terugkijken kan hier.

Deel dit bericht